x
 
   
Citrin smykker

Citrin

Citrin har en gul nuance forårsaget af højt tryk og høje temperaturer under stenens dannelse. Farven varierer fra en pastel gul til en mørkere brunlig orange.

Citrin forlovelsesringe

Citrin forlovelsesringe

ANBEFALEDE PRODUKTER FOR DIG
boderOPDAG MERE

Citrin

Citrin har en gul nuance forårsaget af højt tryk og høje temperaturer under stenens dannelse. Farven varierer fra en pastel gul til en mørkere brunlig orange. Citrin er medlem af kvarts familien, og er sjælden, ren og skinnende i sin struktur. I lang tid var den kendt som solsten fra den græske og romerske tro, hvor den blev betragtet som et symbol på solen. Citrin findes og udvindes i Amerika især i den sydlige del af kontinentet: Brasilien og Bolivia. Det er stjernetegnet tvillingens sten, og novembers fødesten.

GLAMIRA vælger AAA kvalitetssten, der anvendes i citrin smykker; øreringe, ringe, halskæder og vedhæng, armringe, forlovelsesringe og manchetknapper og alle børnesmykker. I online butikken kan du personliggøre det smykke, du vælger, med citrin for at fange solen i dit outfit. Når den kombineres med især platin, sølv og hvidguld, vil du bemærke, at den viser sin mest lyse side til dig, og du mærker dens unikke varme og stil.

Citrin er forbundet med succes og velstand; den afspejler solens magt i GLAMIRAs designs. Til kvinder skaber den en fejring af kvindelighed og modernitet på samme tid. Et ekstraordinært sæt citrin øreringe skænker dig solens evige ungdom og skønhed! En citrin halskæde faldet ned fra himlen vil fordre din indre styrke med en antik charme. Du kan tilpasse den største stjerne i universet til en overkommelig pris i citrin ringe, og blive stjernen i selskabet. Ingen skønhed har nogensinde været så overkommelig og fænomenal!